Min kundvagn 0
Köpa Clomid

Köpa Clomid

Clomid (klomifen) är en oral medicin som används för att stimulera ägglossning hos kvinnor som inte har regelbunden ägglossning. Den används även för att förbättra kvaliteten på ägglossningen, korrigera lutealfasdefekter och säkerställa rätt tidpunkt för konstgjord insemination.

Om du har några frågor angående intag av denna medicin, var god fråga din läkare. Klomifen är inte beroendeframkallande och påverkar inte din förmåga att köra bil eller använda maskiner.

Aktiv ingrediens: Klomifen

 • Leverans 4-9 dagar
 • Betalningsmetoder
Fri frakt för beställningar över 2322.22kr

Generisk Clomid

Beskrivningar

Hur fungerar Clomid tabletter?

Tabletterna innehåller den aktiva substansen klomifencitrat (även känt som klomifen), som har egenskaper som liknar både östrogen och testosteron. Denna substans konkurrerar med östrogen om att binda till östrogenreceptorer i målvävnader. Det resulterar i frisättning av follikelstimulerande hormon och luteiniserande hormon från hypofysens gonadotropiner, vilket leder till ägglossning.

Detta läkemedel har bevisad effekt. På postorderapoteket Nytt Apotek kan du köpa Clomid utan recept för att uppfylla din önskan att få barn eller för att eliminera negativa konsekvenser av att använda anabola steroider. Innan du tar det är det alltid viktigt att diskutera det med din läkare!

Vilka är biverkningarna av Clomid?

De vanligaste biverkningarna av Clomid i doserna 25 mg/50 mg/100 mg inkluderar:

 • Tillfällig förstoring av äggstockarna och bildning av cystor.
 • Buksmärta.
 • Vasomotorisk rodnad som liknar klimakteriebesvär.
 • Ökat urinflöde och huvudvärk.

Tillfälliga synproblem såsom suddig syn, fläckar eller blixtar kan också förekomma. Hudreaktioner såsom utslag och nässelutslag har rapporterats i samband med användning av Clomid utan recept.

Störningar i centrala nervsystemet kan inkludera nervös spänning, yrsel, trötthet, depression, sömnlöshet och yrsel, bland andra.

Det finns en ökad risk för tvilling- eller flerbördsgraviditeter efter behandling med Clomid (klomifen) i doserna 25 mg/50 mg/100 mg. Detta kan påverka nyföddas hälsa på vissa sätt.

Patienter bör vara medvetna om att biverkningar som påverkar ögonen kan göra det farligt att köra bil eller använda maskiner. Om synproblem uppstår bör Clomid avbrytas och en grundlig ögonundersökning genomföras.

Om du har bestämt dig för att köpa Clomid kan du göra det bekvämt online hemifrån utan recept.

När ska Clomid inte användas?

 • Du bör inte ta Clomid utan recept om du:
 • Är allergisk mot något av innehållsämnena i denna tablett.
 • Är gravid.
 • Ammar.
 • Har en historia av leversjukdom.
 • Har en förstoring av äggstockarna.
 • Har haft en blodpropp.
 • Har problem med ögonen.
 • Upplever onormal vaginal blödning.
 • Har hormonberoende tumörer.
 • Har en hypofystumör.
 • Har ett okontrollerat sköldkörteltillstånd.

Om du som man överväger att börja behandling med Clomid (klomifen) bör du vara medveten om interaktioner. Clomid och PDE5-hämmare bör tas tillsammans med försiktighet eftersom:

 • Sildenafil och vardenafil ökar koncentrationen av klomifen i blodplasman.
 • Klomifen ökar koncentrationen av avanafil i blodplasman.

Hur ska Clomid tas?

Det är viktigt med en noggrann bedömning och att följa doseringsanvisningarna noggrant. En bäckenundersökning krävs innan ytterligare behandling påbörjas.

Ägglossning inträffar vanligtvis 5-10 dagar efter behandlingen. Samlag bör planeras så att det sammanfaller med den förväntade ägglossningstiden.

Nu kan du köpa Clomid utan recept till permanent låga priser på onlineapoteket Nytt Apotek.

Den rekommenderade dosen av Clomid (klomifen) är en tablett på 50 mg per dag i fem dagar. Om denna dos inte är effektiv kan din läkare öka dosen till två tabletter per dag i fem dagar. Ta inte mer än två tabletter per dag i fem dagar.

Ta tabletten med ett glas vatten. Om din läkare har rekommenderat att du tar två tabletter per dag ska du ta båda tabletterna samtidigt istället för vid olika tidpunkter.

Patienten bör undersökas noggrant mellan behandlingscyklerna för att utesluta eventuell äggstocksförstoring, cystbildning eller graviditet.

Om kontinuerlig blödning från livmodern inträffar bör doseringen med 50 mg per dag i fem dagar påbörjas på eller omkring den femte dagen i cykeln innan behandling med Clomid.

Ska jag ta Clomid på morgonen eller kvällen?

Det rekommenderas att ta Clomid (klomifen) vid samma tidpunkt varje dag. Att ta klomifen på natten kan hjälpa patienten att hantera eventuella biverkningar, medan vissa kvinnor mår bättre av att ta det på morgonen. Ägglossning sker vanligtvis cirka 5-10 dagar efter att den sista tabletten har tagits.

Vilken dag i cykeln ska jag börja ta Clomid?

Du bör börja ta Clomid på dag 2 av din menstruationscykel (dag 1 är den första dagen av din menstruation) och initialt ta en 50 mg tablett en gång om dagen i 5 dagar. Ta Clomid ungefär vid samma tid varje dag. Ägglossning inträffar vanligtvis 5-12 dagar efter den sista Clomid tabletten.

Hur länge behöver jag ta Clomid för att bli gravid?

För de flesta kvinnor inträffar ägglossning 7 till 10 dagar efter att de har tagit sin sista klomifentablett. Beroende på vilket klomifen-protokoll du använder innebär detta att du bör ha samlag varje dag eller varannan dag, från den 11:e till den 21:a dagen i din menstruationscykel.

Hur vet jag om Clomid fungerar?

Under behandlingen med Clomid kan vissa kvinnor uppleva värmevallningar, humörsvängningar eller sömnstörningar. De flesta patienter upplever inga symtom alls. Ägglossning inträffar vanligtvis 7-8 dagar efter avslutad clomidbehandling. Eftersom äggstockarna stimuleras kan du uppleva en viss uppblåsthet eller obehag vid samlag.

Varför fungerar inte Clomid?

Ibland kan orsaken till att ägglossning inte inträffar under behandling med klomifen vara att dosen är för låg. Det är vanligt att börja med en dos på 50 mg Clomid och sedan öka till 100 mg om det inte ger resultat. I vissa fall kan läkare försöka doser upp till 250 mg.

Orsakar Clomid tvillinggraviditeter?

Av 20 graviditeter som inducerades med Clomid resulterade endast en i tvillingar. Clomid orsakar tvillinggraviditeter i 5 till 8 procent av fallen. Det innebär att det är mindre än en av tio graviditeter som leder till tvillingar.

Varför använder kroppsbyggare Clomid?

Inom bodybuilding används Clomid (klomifen) för att hjälpa idrottare som har använt anabola steroider och vill eliminera biverkningar såsom omvandlingen av steroider till kvinnligt könshormon och för att stimulera naturlig produktion av testosteron efter avslutad steroidkur.

Kan jag köpa Clomid utan att besöka min läkare?

Det finns ansedda webbplatser för apotek där du kan få Clomid utan recept, men det är viktigt att aldrig ta klomifen Clomid utan recept utan medicinsk rådgivning.

Generisk Clomid Kundrecensioner

 • IL
  Isak Lindqvist
  Bekräftad recension

  Jag har lågt testosteron, man, 26 år. När jag fick reda på att jag hade lågt testosteron hade jag två alternativ: Köp klomifen eller testosteronbehandling. Jag valde klomifen på grund av de negativa effekterna av testosteronbehandling på fertilitet (jag har inte barn ännu och vill fortfarande ha dem!) Jag är inte överviktig och tränar på gymmet de flesta dagar i veckan. Inom en månad efter att ha tagit det var min energi tillbaka, testosterontestet visade en medium testosteronnivå, nästan 2 gånger högre än tidigare!), peniskänslighet har ökat kraftigt, antalet röda blodkroppar har ökat och jag mår bara bra jämfört med tidigare. Min kroniska ångest har helt försvunnit, och detta är ett mycket bra tecken på att ångest orsakas av lågt testosteron hos män. Jag tycker nu att det är lätt att prata med kvinnor som jag tycker är attraktiva och jag känner mig 10 gånger mer självsäker! Jag rekommenderar alla män prova detta innan testosteron terapi, det är en natt och dag skillnad! Jag tar klomifen 50 mg 1 gång om dagen.

 • T
  Tuwa
  Bekräftad recension

  Jag kunde inte bli gravid under en lång tid. Mina laboratorieresultat var bra, min tubpermeabilitet var utmärkt (vilket bekräftades av hysterosalpingografi), spermiekvalitet och motilitet var ok, men jag hade oskyddat samlag i 3 år utan att bli gravid. Under mina besök hos en läkare ordinerades jag läkemedlet klomifen 50mg. Det behövs för att stimulera ägglossningen. Innan jag tog läkemedlet var jag tvungen att beräkna min ägglossning med hjälp av ett temperaturdiagram så att mitt sexliv skulle sammanfalla med de rätta dagarna så mycket som möjligt. Klomifen själv tas från dag 5 i menstruationscykeln. I den inledande fasen var dosen av klomifen 50 mg - en tablett dagligen i 5 dagar. Det var nödvändigt att ta läkemedlet inom 6 cykler, och om graviditeten inte kom, då en paus och och från början, men dosen skulle vara högre (även om läkaren sa att 100% blir gravid - kanske denna inställning fungerade mer än tabletten). Tre cykler gav inga resultat, men efter den 4: e slutade min period äntligen och graviditetstestet var positivt. Så för mig visade sig medicinen vara effektiv (eller kanske var det en psykologisk effekt efter besöket hos läkaren, som självsäkert sa att jag skulle komma till honom nästa gång när jag redan var gravid).

 • PW
  Peter W.
  Bekräftad recension

  Clomid fungerar mycket bra i samband med postcykelbehandling.

 • AB
  Alba B.
  Bekräftad recension

  Under en lång tid kunde jag inte bli gravid, trots att vi hade oskyddat sex regelbundet. Efter behandling med Clomid 50 mg fick jag tvillingar. Jag är överlycklig.

 • D
  Desirée
  Bekräftad recension

  Clomid 50 mg fungerade för mig första gången. Jag behövde bara en stimulering för att bli gravid. Läkemedlet fungerade ett mirakel! Det finns inget annat ord för det. Jag är så glad att jag nu har en son. Må Gud få varje kvinna på denna planet att känna moderskapets gränslösa lycka. Och jag personligen kommer att vara tacksam till Clomid 50mg för resten av mitt liv.

Cookiepolicy

Vi använder egna och tredje parts cookies för att förbättra vårt onlinearbete och erbjuda dig intressant innehåll. Fortsätter du att se, accepterar du vår cookie-policy. Kontakta våra experter för mer information.