Min kundvagn 0
Xenical receptfritt

Xenical receptfritt

Xenical är ett varumärke för den aktiva substansen orlistat, som används i läkemedel för att behandla fetma. Det är ett läkemedel som används för viktminskning genom att blockera absorptionen av fett från maten i matsmältningskanalen.

Aktiv ingrediens: Orlistat

 • Leverans 4-9 dagar
 • Betalningsmetoder
Fri frakt för beställningar över 2322.22kr

Generisk Xenical

Beskrivningar

Köpa Xenical receptfritt – Den säkra vägen till effektiv viktminskning!

Xenical är ett läkemedel avsett för behandling av fetma och har varit godkänt för användning i Europa sedan 1998. Om förändringar i kosten har genomförts sedan behandlingens start kan läkemedlet vara effektivt.

Detta innovativa läkemedel betraktas som förstahandsvalet på grund av dess väl tolererade natur. Läkemedlet verkar genom att hämma matsmältningen av ungefär en tredjedel av fettet i intagen mat och verkar i mag-tarmkanalen.

Xenical rekommenderas för kurativ behandling av personer med övervikt som har ett kroppsmassindex (BMI) på ≥ 30 kg/m². Enligt viktiga studieresultat rekommenderar specialister även användningen av Xenical för överviktiga patienter med ett BMI som är lika med eller större än 28 kg/m². Vid intag av Xenical tre gånger dagligen är det viktigt att komma ihåg att den önskade effekten uppnås vid samtidig intag av en hypokalorisk och lätt diet. Undvik fet mat mellan huvudmåltiderna. Läkemedlet kan också användas av personer med övervikt och diabetes, särskilt vid förekomst av medföljande riskfaktorer. Det är viktigt att ha realistiska förväntningar när man köper Xenical receptfritt till ett överkomligt pris, då det inte utgör en mirakelkur utan snarare fungerar genom att hämma fettspjälkningen.

Om viktminskningen inte uppgår till minst 5% av kroppsvikten efter de första 12 veckorna av behandling, rekommenderas att den kurativa behandlingen avslutas.

Förutom att uppnå viktminskning framträdde även andra fördelar tydligt under behandlingen med Orlistat Xenical. Både blodtryck och blodlipidnivåer, vilka utgör tydliga riskfaktorer för hjärt-kärlsjukdomar, förbättrades. Uppblåsthet och diarré var de enda biverkningarna som noterades hos personer som använde orlistat. Xenical är tillgängligt utan recept och kan hjälpa dig förbättra din kroppskondition.

Hur fungerar Xenical 120mg?

Den verksamma substansen i Xenical är orlistat, och det fungerar inte genom att minska aptiten. Istället hämmar det aktiviteten av lipaser i mag-tarmkanalen och minskar absorptionen av energi från tarmen. Verkan startar i magen och fortsätter sedan i den övre delen av tunntarmen. Lipaser är enzymer som bryter ner fetter och deras huvudsakliga funktion är att smälta dessa fetter. Genom att specifikt hämma dessa enzymer förhindrar Xenical nedbrytningen av fetter från måltider. Innan du överväger att köpa Xenical utan recept, är det viktigt att du konsulterar din läkare för att säkerställa att behandlingen passar dina individuella behov.

Det är viktigt att notera att trots behandling med Orlistat Xenical så smälts sockerrika livsmedel med högt kaloriinnehåll normalt, vilket potentiellt kan leda till viktökning.

Under behandlingens gång kan kroppsvikten minska, blodtrycksnivåerna normaliseras och glukostoleransen förbättras. För att uppnå optimal effekt av Xenical är det avgörande att följa medicinska rekommendationer och kombinera det med en hälsosam kost.

Xenical förhindrar absorptionen och nedbrytningen av upp till 35% av de fetter som intas genom maten. Enligt tillgänglig information är det möjligt att uppnå en viktminskning på upp till 10 % för vissa patienter. De fettämnen som inte bryts ner omvandlas inte heller till oönskad fettvävnad.

Behandlingen med bantningspiller Xenical bör avbrytas så snart BMI (Body Mass Index) understiger 25, vilket indikerar en normalvikt. Personer med ett BMI mellan 19 och 25 anses ha normalvikt.

En ökad utsöndring av fett i avföringen kan märkas efter 24 - 48 timmar från den första dosen. Om du överväger att använda Xenical 120mg för att stödja din viktminskning, bör du överväga att konsultera en läkare innan du gör några beslut, då det är ett receptbelagt läkemedel.

Hur används Xenical på rätt sätt?

Den rekommenderade dosen är en kapsel Xenical 120mg i samband med varje av dagens tre måltider. Du kan ta medicinen under, före eller upp till 1 timme efter en måltid. Följ alltid läkarens anvisningar när du tar Xenical och svälj kapslarna med vatten.

Om du äter en måltid som är helt fri från fett och hoppar över en huvudmåltid kan du undvika att ta bantningspiller Xenical. Det verkar endast när du har intagit mat som innehåller fett.

Xenical bör användas tillsammans med en kalorireducerad och balanserad kost som är rik på grönsaker och frukt, där högst 30% av kalorierna kommer från fett. Undvik att äta fet mat som choklad, kakor och snacks mellan måltiderna för att få bästa resultat av behandlingen. En kapsel ska tas vid frukost, lunch och middag. Kom ihåg att självmedicinering kan vara riskabelt, därför är det viktigt att prata med en specialist innan du köper Xenical receptfritt.

Om du av någon anledning inte har följt behandlingsanvisningarna, rekommenderas ett besök hos läkaren. Läkaren kan eventuellt justera behandlingen om den inte tolereras väl.

Eftersom medicinsk övervakning kan vara nödvändig bör du kontakta läkaren om du har tagit fler kapslar än vad som föreskrivits.

Om du efter 12 veckor inte har minskat din kroppsvikt med minst 5% kommer läkaren att avsluta Xenical-behandlingen.

För att hantera fetma kan de som drabbats köpa Xenical receptfritt, men det är viktigt att använda det ansvarsfullt och i enlighet med rekommendationerna.

Finns det några biverkningar av Orlistat Xenical?

Innan du tar beslutet att köpa Xenical utan recept är det viktigt att du informerar dig om de möjliga biverkningarna och fördelarna. De flesta av de biverkningar som har observerats i samband med användning av Xenical beror på dess lokala påverkan i matsmältningskanalen. Dessa biverkningar brukar avta när du följer den rekommenderade kosten och fortsätter behandlingen. Dessa symtom kan förekomma i början av behandlingen, är oftast milda och framträder särskilt efter måltider rika på fett. Om du upplever obehag under användningen bör du snarast informera din läkare.

De vanligaste biverkningarna av Xenical 120mg inkluderar:

 • Fet eller oljig avföring
 • Buksmärtor eller obehag i magen
 • Ökad tarmrörelse
 • Huvudvärk
 • Behov av att gå på toaletten
 • Gasbildning i samband med avföring
 • Ökad avföringsfrekvens
 • Utsöndring av oljigt sekret
 • Låga blodsockernivåer (förekommer hos ett litet antal personer med typ 2-diabetes).

När man intar Xenical 120mg kan nivåerna av fettlösliga vitaminer i blodet minska på grund av nedsatt upptag. Det har observerats lägre halter av β-karoten, vitamin D och E. Om det behövs bör tillskott av dessa vitaminer ges under behandlingen.

Vilka är kontraindikationerna för Xenical 120mg?

Innan du överväger att köpa Xenical receptfritt, rekommenderar vi att du rådfrågar din läkare. Xenical tabletter bör undvikas i följande fall:

 • Om du lider av malabsorptionssyndrom (en situation där kroppen inte kan absorbera näringsämnen ordentligt från mag-tarmkanalen).
 • Om du genomgår samtidig behandling med warfarin, ciklosporin eller andra orala antikoagulantia.
 • Om du har en känd överkänslighet mot orlistat eller någon annan komponent i Xenical.
 • Om du lider av kolestas (en leversjukdom som påverkar gallflödet).
 • Under graviditet eller amning.

Det är värt att notera att detta läkemedel kan ge upphov till ofarliga förändringar i avföringen, såsom oljig och fet avföring, när osmält fett utsöndras. Särskilt om Xenical tas tillsammans med en fettrik kost. För att minimera oönskade biverkningar i mag-tarmkanalen bör dagligt intag av fett fördelas över tre måltider när du använder Xenical med en måltidsrelaterad fetthalt.

Ökat kalori- och fettintag kan försena din viktminskning. För att uppnå de bästa möjliga resultaten är det viktigt att följa de kostrekommendationer som din läkare har gett dig.

Eftersom det inte är klarlagt om Xenical 120mg kan överföras till bröstmjölk, bör du undvika att bli gravid eller amma under behandling med Xenical.

Om du lider av njurproblem, vänligen konsultera din läkare. Patienter med kronisk njursjukdom och de som har en tendens till vätskebrist löper en ökad risk för oxalatnefropati och hyperoxaluri vid användning av Xenical, vilket ibland kan leda till njursvikt. Xenical är inte avsett för användning hos barn. Innan du påbörjar behandling med Xenical, är det bäst att diskutera din situation med en medicinsk professionell.

I vårt onlineapotek Nytt Apotek kan alla personer med övervikt köpa Xenical receptfritt för att lösa sitt problem och köpa medicin på nätet utan recept.

Generisk Xenical Kundrecensioner

 • J
  Josefin
  Bekräftad recension

  -7,5 kg efter en månad. Jag letade efter Xenical online länge, flera gånger stötte jag på en falsk, men jag hade tur och hittade fortfarande bra Xenical-kapslar här och, som förra gången - jag var extremt nöjd med resultatet.

 • M
  Miranda
  Bekräftad recension

  I morgon börjar jag med Xenical igen efter en paus på 2 månader, jag är nöjd med resultatet, jag vill inte äta någonting alls. Men! det är nödvändigt att dricka mycket vatten, ju mer vatten, desto mer extra vikt går förlorad. Under den första veckan av att ta det rekommenderar jag inte att göra sport, jag hade bara inte styrkan för det. Men efter en vecka kände jag mig lätt och bra. Jag läste samma sak om uppmaningen att ha en tarmrörelse, yrsel, jag kan säga en sak att det är nödvändigt att ta det ordentligt!

 • I
  Iza
  Bekräftad recension

  Xenical fungerar för mig! Denna produkt minskade verkligen min aptit, så jag kan kontrollera vad jag äter och hur mycket jag äter ganska bra. Tack så mycket. Leveransen var snabb.

 • MA
  Maya Axelsson
  Bekräftad recension

  Det fungerar för mig! Denna produkt undertryckte verkligen min aptit så att jag kunde kontrollera mig själv från att äta för mycket! Tack så mycket.

 • Y
  Yasmine
  Bekräftad recension

  Hjälper till att äta mindre portioner, minskar hunger, inga biverkningar, gick ner 5 kg efter 30 dagar.

Cookiepolicy

Vi använder egna och tredje parts cookies för att förbättra vårt onlinearbete och erbjuda dig intressant innehåll. Fortsätter du att se, accepterar du vår cookie-policy. Kontakta våra experter för mer information.