Min kundvagn 0
Köpa Modafinil i Sverige

Köpa Modafinil i Sverige

En av de mest betydande framstegen inom farmakologi under det senaste århundradet har varit utvecklingen av modafinil, ett läkemedel som främjar vakenhet och koncentration, lindrar sömnstörningar och förbättrar kognitiva förmågor.

Vad är modafinil?

Modafinil används för att behandla överdriven sömnighet som orsakas av sömnapné, narkolepsi eller arbete i skift. Det tillhör gruppen psykoanaleptika och tillverkas i form av 100 mg eller 200 mg filmdragerade tabletter. Detta läkemedel påverkar nivåerna av vissa naturliga ämnen i hjärnan som främjar vakenhet och uppmärksamhet.

Modafinil har funnits tillgängligt under en längre tid, vilket har möjliggjort omfattande studier av dess effekter genom åren. Det utvecklades första gången 1994 i Frankrike av Lafon Laboratories. Redan i december 1998 godkände FDA försäljningen av modafinil för behandling av narkolepsi, då det visat sig effektivt mot sömnighet och uppmärksamhetsstörningar.

Aktiv ingrediens: Modafinil

 • Leverans 4-9 dagar
 • Betalningsmetoder
Fri frakt för beställningar över 2267.50kr

Modafinil

Beskrivningar

Hur fungerar modafinil?

Modafinil är ett läkemedel inom klassen analeptika (stimulerande läkemedel som påverkar andning och blodcirkulation) och dess effekt varar i cirka 12 timmar.

Modafinil ökar histaminnivåerna.

Histamin är en mediator som produceras av vår kropp och spelar en viktig roll i flera vitala funktioner och patogenesen av olika sjukdomstillstånd. Det är även involverat i kroppens allergiska reaktioner.

I det centrala nervsystemet fungerar det som en neurotransmittor som är inblandad i excitationsprocesser. Därför minskar modafinil sömnighet genom att öka histaminnivåerna, till exempel.

Modafinil hämmar delvis återupptaget av dopamin, glutamat och noradrenalin, vilket ökar produktionen av dessa ämnen.

Jämfört med amfetamin och kokain, som också ökar koncentrationen, har modafinil en låg missbrukspotential och är inte beroendeframkallande. Detta gör det till ett säkrare alternativ bland psykostimulantia.

Varför köpa Modafinil online?

Genom att beställa och ta Modafinil från oss kommer du att få följande fördelar:

 1. Ökad vakenhet: Modafinil ökar koncentrationen och eliminerar sömnighet samtidigt som det förbättrar kognition och minne. Modafinil är det ledande botemedlet mot dåsighet. Vid behov kan det hålla dig vaken i upp till 24 timmar eller hela natten och samtidigt eliminera den allmänna känslan av trötthet som kan uppstå på grund av sömnbrist.
 2. Förbättrad uppmärksamhet: Uppmärksamhet är en avgörande faktor för att kunna förstå och ta till sig information från den omgivande världen. Modafinil ökar den frivilliga uppmärksamheten, vilket gör tankeprocessen mer hanterbar och fördjupar analysen av information. Tankarna blir mer effektiva och produktiva.
 3. Förhöjd uthållighet: Effekten är särskilt märkbar hos personer som upplever ökad trötthet vid intellektuell ansträngning. Modafinil eliminerar känslan av trötthet, vilket möjliggör längre perioder av bearbetning och analys av information samt underlättar förståelsen.
 4. Förbättrat humör och självförtroende: Modafinil kan också bidra till ett förbättrat humör och ökat självförtroende.

Vi vill betona vikten av att köpa Modafinil i Sverige för att säkerställa att du får ett kvalitetsprodukt och följer lagar och bestämmelser som gäller för dess användning. Att använda Modafinil på ett ansvarsfullt sätt kan ge betydande fördelar för din produktivitet och välbefinnande.

Hur används modafinil?

Modafinil intas genom munnen i form av tabletter som ska sväljas hela med tillräckligt mycket vätska. I början rekommenderas en daglig dos på 200 mg. Den totala dagliga dosen av modafinil kan tas antingen som en enskild dos eller delas upp i två doser (en på morgonen och en på middagen). Om det behövs kan den dagliga dosen ökas till 400 mg.

Vilka är biverkningarna av modafinil?

Trots de positiva egenskaperna hos modafinil är dess biverkningar betydande. De förekommer relativt oftare än biverkningar av de flesta andra nootropiska läkemedel, även om modafinil har en starkare effekt.

Huvudvärk är en av de vanligaste biverkningarna. En annan negativ effekt av detta läkemedel är allvarlig kroppslig trötthet. Regelbunden sömnbrist, som kan undvikas genom att ta modafinil, kan leda till allvarliga störningar och obalanser i kroppen.

Ökade histaminnivåer kan minska kroppens motståndskraft mot allergiska reaktioner, vilket kan orsaka nässelfeber och flagande hud.

Andra biverkningar av modafinil inkluderar sömnlöshet, illamående, diarré, dyspepsi, ryggsmärta, ångest, feber, andfåddhet, gulsot och mörk urin.

Individuell intolerans mot läkemedlet kan leda till farliga biverkningar, såsom allvarliga hudutslag, munsår, svullnad i ansikte, ögon, läppar, tunga, fötter eller hals, samt problem med att svälja och andas.

I sådana fall ska användningen av läkemedlet omedelbart avbrytas.

Modafinil är således ett läkemedel med ett brett spektrum av effekter och ett stort antal biverkningar. Det är viktigt att vara medveten om dessa biverkningar och använda läkemedlet med försiktighet och under övervakning av en läkare.

Dessa läkemedelsinteraktioner bör beaktas innan du köper modafinil online

Läkemedel som innehåller denna aktiva ingrediens kan interagera med andra läkemedel. Modafinil kan till exempel påskynda elimineringen av andra ämnen från kroppen, vilket kan påverka deras funktion. Dessa läkemedel inkluderar bosutinib, axitinib och vissa preparat för behandling av kronisk hepatit C (asunaprevir, ombitasvir / paritaprevir / ritonavir).

Samtidig användning med yohimbin kan öka hjärtfrekvensen och blodtrycket när du tar modafinil.

Det minskar också effekten av vissa p-piller, vilket kan leda till oplanerad graviditet.

Modafinil är mycket likt armodafinil. Ta inte några läkemedel som innehåller armodafinil under behandling med modafinil.

Koffein kan öka biverkningarna av modafinil. Du bör därför undvika överdriven kaffekonsumtion.

Innan du köper generisk Viagra online, var medveten om att samtidig användning med modafinil kan orsaka ångest hos män.

När ska man inte köpa modafinil online?

Detta preparat är kontraindicerat i följande fall:

 1. Vid överkänslighet mot den aktiva substansen eller något innehållsämne i läkemedlet.
 2. Om patienten har okontrollerad måttlig till svår hypertoni (högt blodtryck).
 3. Om patienten lider av hjärtarytmi (oregelbunden hjärtrytm).
 4. Detta läkemedel är också olämpligt för barn och ungdomar under 18 år.

Med sina egenskaper som neurostimulant främjar modafinil ökad uthållighet och gör det möjligt att hantera flera uppgifter samtidigt. Vill du kunna ignorera störande och irrelevanta miljöstimuli och få ditt arbete gjort på bästa möjliga sätt? Vill du vara tillräckligt fokuserad för att slutföra uppgifter snabbare och uppnå imponerande resultat? Då bör du prova detta läkemedel. Genom att köpa Modafinil i Sverige behöver du inte oroa dig för missbruk, eftersom det inte är beroendeframkallande och har en mycket låg risk för doseringsmotstånd. Till skillnad från andra liknande läkemedel orsakar modafinil inte heller abstinenssymptom.

Om du vill köpa Modafinil i Sverige lagligt kan du göra det i vårt onlineapotek utan recept och till ett lågt pris. Vi levererar till hela EU.

Modafinil recensioner

 • AH
  Agaton Hermansson
  Bekräftad recension

  Ingen mirakelkur, men det hjälper bra. Jag är elektriker. Jag arbetar med en 12-timmarsrytm. Efter ett tag vande sig min kropp vid det och jag kunde ta mig igenom nätterna utan att må dåligt. Sedan hörde jag en reklam för Modalert. Så jag tänkte att jag skulle ge det ett försök. Vad det har gjort för mig är att jag fortfarande kan tänka när jag inte kunde det förut. Om ett problem uppstår klockan 3 på morgonen måste jag kunna tänka igenom det. Jag känner ingen rusning av energi som jag gör när jag dricker en kopp kaffe. Jag känner mig som en normal människa igen. Jag känner mig inte längre slö varenda minut jag är vaken.

 • HB
  Hamza Björk
  Bekräftad recension

  Jag kände mig extremt trött och omotiverad efter att ha börjat jobba natt strax innan. Min läkare skrev ut Modalert 200, som jag aldrig hade hört talas om tidigare. Det är precis vad jag behöver. Jag är klarvaken när jag behöver det, oavsett om det är dag eller natt, och jag kan fortfarande ta en tupplur när jag är i tjänst, och jag har inte längre problem med att sova under dagen. Jag känner många som tar Modalert 200 inom ambulanssjukvården. Nästan alla av oss arbetar natt eller roterande skift. Jag kan inte säga att jag har hört talas om några dåliga biverkningar annat än uttorkning och huvudvärk. Jag drack mer vatten och allt försvann.

 • DL
  Diana Lundberg
  Bekräftad recension

  Modalert räddade mitt liv! Jag har lidit av hypersomnolens hela mitt liv. Jag kunde lätt sova i 4 dagar i rad och vakna förvirrad, uttorkad och skyldig för att missa mina barns skolspel, examen, helgdagar, helgdagar och många andra händelser i mitt liv. När jag var nästan 37 år fick jag äntligen diagnosen och ordinerades Modalert. Från dag ett vaknade jag klockan 5 på morgonen. Jag städade mitt hus, fixade hår och naglar, skjutsade mina barn till och från skolan, bokade möten som jag borde ha gjort för flera månader sedan, lagade middag och hade en underbar utsikt. Runt 22.00 somnade jag. Nästa dag vaknade jag klockan 5 på morgonen och var vaken, glad och produktiv hela dagen! Detta har fortsatt från dag ett!!!!! Denna medicin är magisk för mig. Jag är så tacksam att jag kan beställa Modalert här utan problem. Min enda önskan är att veta om detta läkemedel tidigare.

 • AE
  Alvin Engström
  Bekräftad recension

  Jag köpte den av en slump, för att vara ärlig, jag hade hört talas om produkten men jag trodde inte på dess mirakulösa effekter. Jag blev förvånad över att det fungerade nästan omedelbart - jag tog det på morgonen och höll mig vaken hela dagen.

 • A
  Allis
  Bekräftad recension

  Förra gången jag beställde modafinil var priset lite för högt. Nu är jag tillbaka och priset har gått ner ... Jag är glad över denna sänkning och kommer att berätta för mina vänner om er webbplats.

Cookiepolicy

Vi använder egna och tredje parts cookies för att förbättra vårt onlinearbete och erbjuda dig intressant innehåll. Fortsätter du att se, accepterar du vår cookie-policy. Kontakta våra experter för mer information.